TRAFOAKUTEN

På Tramo ETV försöker vi tillgodose våra kunders behov på bästa sätt och så snabbt som möjligt. Därför har vi alltid ett stort lager av material för att kunna leverera avancerade produkter på väldigt kort tid. Vi kallar det kort och gott för Trafoakuten.

Använder du dig av Trafoakuten så har vi leveransen klar inom 48 timmar. Vårt lager av standardprodukter är väl tilltaget så att du kan få tillgång till just den produkt du för tillfället behöver. Vi går också tillsammans igenom ditt heltäckande behov på längre sikt.

Gör din förfrågan i formuläret här på sidan. Brinner det i knutarna? Markera då TRAFOAKUTEN – EXPRESS under Ytterligare information > Önskad leverans.

Du är givetvis alltid välkommen att ringa oss direkt med frågor och önskemål – se vidare på vår kontaktsida >>>

Induktorförfrågan

Gör en förfrågan för att snabbt få svar om pris och leveranstid. Observera att vi, med korta ledtider, även kan ta fram induktorer med speciella specifikationer.
Fyll i formuläret här nedan så återkommer vi till dig så snabbt som möjligt. Om du fyller i ditt telefonnummer så ringer vi dig tillbaka, annars skickar vi svar på din fråga via email.

*” anger obligatoriska fält

Ytterligare information

Dra filer hit eller
Godkända filtyper: jpg, png, pdf, Max filstorlek: 10 MB, Max antal filer: 5.
    Godkända filtyper: jpg, png, pdf, Max filstorlek: 10 MB. Här kan du ladda upp filer (bilder eller pdf-filer) som stöd för din offertförfrågan.
    Önskad leverans*

    Dina uppgifter

    Namn*
    Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.