Image
Image
Image
Image

  Ahlsell

  TRAMO ETV motsvarar Ahlsells högt ställda hållbarhetskrav

  I rollen som leverantör till byggbranschen är Ahlsell är en svensk ikon. Företaget har sedan 1870-talet varit en garant för hög kvalitet och leveranssäkerhet i bygget av det svenska samhället. Idag har man utvecklats till ett modernt, internationellt handelsföretag där stor omsorg och noggrannhet läggs på valet av leverantörer för att säkerställa att kunderna får tillgång till det bästa.

  På Ahlsell är miljömedvetenheten stor och hållbarhetstänkandet är ständigt närvarande i allt vad företaget tar sig för, något som man också uppmärksammas för. Nyligen nådde man exempelvis guldstatus i EcoVadis årliga hållbarhetsutvärdering.

  Vi ställer höga hållbarhetskrav på våra leverantörer. TRAMO ETV motsvarar våra krav väl och är en mycket bra samarbetspartner.

  – Malin Alfredsson, Kommersiell Produktchef, Ahlsell

  TRAMO ETV är en uppskattad leverantör av elkomponenter för strömförsörjning till Ahlsell. Företaget tillverkar och levererar bland annat transformatorer med hög anpassningsbarhet som passar flesta sammanhang och applikationer. TRAMO ETV har sin tillverkning uteslutande i Sverige vilket bidrar till en lägre miljöpåverkan, något som är helt i linje med Ahlsells högt ställda krav. Genom sin lokala närvaro kan TRAMO ETV också garantera snabba leveranser och en hög och personlig service, något som bidrar till ett gott samarbete företagen emellan.