Image
Image
Image

  Inission

  Inission är en ledande nordisk totalleverantör som hjälpt företag att utveckla och tillverka elektronik- och mekanikprodukter i över 35 år. Företaget har lång erfarenhet av nära samarbeten med krävande uppdragsgivare inom en rad branscher och som i varje nytt uppdrag utmanar såväl Inissions kunnande som erfarenhet. Idag har Inisson produktion och försäljning i en handfull länder och sedan 2015 är man dessutom noterade på NASDAQ First North-börsen.

  Inission vill alltid erbjuda extra värde till sina kunder. Här är en av nycklarna till framgång att kunna erbjuda stor flexibilitet, både när det gäller utveckling och leverans. Inissions framgång bygger även på täta och långtgående samarbeten med ett stort antal underleverantörer. En av dessa är TRAMO ETV som under flera år levererat transformatorer som ingår i vissa av Inissions produkter.

  För oss är det otroligt viktigt att våra leverantörer är flexibla eftersom vår produktion är mycket komplex och med många beroenden. Just flexibilitet är en egenskap som vi alltid sett hos TRAMO ETV.

  – Thomas Larsson, Purchase Manager, Inisson

  TRAMO ETV är alltså ett mycket bra exempel på en leverantör motsvarar väl Inissions högt ställda krav, bland annat i fråga om geografisk närhet till kunderna. Just närheten är en viktig del av de båda företagens strategi, något som tillför ökad flexibilitet, kortare transporter (därmed mindre miljöpåverkan) och som i slutändan ger en fantastisk leveransprecision samt en större kundnöjdhet.